FAY'S 9 PUPS

Help ze allemaal een thuis te vinden!

Op zondag 19 juni heeft Fay, onze Labrador, negen mooie pups geworpen. Om half acht ‘s morgens kwam de eerste pup eraan:

Eentje adopteren?

Heb je interesse? Zou je graag een pup adopteren? Wil je langs komen hier in La Roche en Ardenne - Ortho en je favoriet een dikke knuffel geven? Heb je nog vragen? Aarzel dan niet en stuur ons een berichtje naar info.9pups@gmail.com, of bel ons op (+32) 474 024 857.

Wie is Fay?

Fay, the mother of the pups

Fay, onze zuivere Blacksugar Labrador teef (2006), is pas moeder geworden, nu voor de tweede maal. Vorig jaar kreeg Fay bezoek van een geïnteresseerde Border Collie... Twee maand later werden er 2 puppies geboren, 2 reutjes, Spot en Stripe. We vonden een goede thuis voor Stripe in Luxemburg bij echte dierenvrienden. Wat Spottie betreft, die had ons hart gestolen en is bij ons gebleven. Hij vormt een vrolijk trio samen met zijn moeder Fay en zijn beste vriendin, Jessy, onze Golden retriever.

We beslisten dat drie honden wel genoeg was voor de toekomst. Dus de omheining werd aangepast zodat Fay’s ‘lover’ geen vrije ingang meer had. De liefde was blijkbaar groot en dezelfde Border Collie slaagde erin de omheining te trotseren met grote gevolgen: 8 weken later, 9 pups...

Wij vinden ze alle negen even schattig en zouden ze met heel ons hart willen houden. Praktisch is het niet haalbaar en dus willen we voor elk van hen een goede thuis vinden. En wat de Border Collie betreft, daar vinden we beslist een oplossing voor. We hebben ons lesje geleerd!

Fay wil heel graag een goede thuis voor elk van haar puppies. Als je geïnteresseerd bent, of je kent iemand... laat het ons weten.

Vragen?

Ben je een kweker?

Neen, wij zijn geen kwekers. Wij houden alleen heel veel van dieren. Voor de situatie waarin we ons nu bevinden zijn er 2 redenen: een omheining die niet hoog genoeg bleek en een super slimme hond.

Waarom verkopen jullie de hondjes?

Wij hebben verschillende andere dieren naast onze drie honden. Het is heel moeilijk om er nog een hond bij nemen. We hadden liever geen bezoek gehad van de stoere Border Collie, maar gedane zaken nemen geen keer. Nu willen wij er alles aan doen om voor elke pup een goede thuis te vinden.

Zijn de pups gratis?

Neen, we vragen 180 Euro per hondje en daar hebben we 2 reden voor. Eerst en vooral hebben wij zelf enige kosten, de pups worden onderzocht door de veearts, ze krijgen hun persoonlijke documenten, paspoort, chip, alle nodige vaccinaties en ontwormingen. Ten tweede vinden we dat pups geen speelgoed zijn en zomaar weg te geven zijn. We willen mensen vinden die goed voor de pups zorgen en dat voor de rest van hun leven.

De pups, een dag oud...